Stucbedrijf Voorburg

Al jaren staan wij in de schildersbranche bekend als ervaren en vakkundig. Heeft u verhuis-, renoveer-, of verbouwplannen? Dan bent u bij Marton Schilder- en Stucwerk aan het juiste adres. Met onze ervaring en expertise leveren wij altijd werk van de beste kwaliteit. In regio Den Haag en Voorburg de beste keuze voor u! 

Muurwerk

Naast het afleveren van mooi schilderwerk, zijn we ook gespecialiseerd in pleisterwerk voor de gladde afwerking van uw vlakke muren,  raapwerk voor het waterpas maken uw scheve muren, én spuitwerk voor de mooie afwerking van stucwerk. Voor elke renovatie- of verbouwklus staan wij voor u klaar. Heeft u last van slechte muren, vol met scheuren en barsten? Neem dan contact met ons op voor het aanbrengen van glasvliesbehang. Dit geeft de warme uitstraling van behang, met hetzelfde strakke resultaat als stucwerk! Daarnaast hebben we voor nieuwe en bestaande gladde muren glasweefsel behang. Voor de perfecte afwerking van uw muur, in verschillende kleuren en motieven, kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen geven u graag advies, samen komen we tot een mooi resultaat! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur dan een berichtje, of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Houtrot Reparatie en Preventie

In aanvulling op ons stuc- en schilderwerk, helpen we u ook uit de brand bij houtrot. Slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is hier vaak de oorzaak van. Om houtrot te herkennen, voorkomen en behandelen is het nodige vakwerk vereist, wat wij u kunnen bieden! Denkt u houtrot te herkennen bij uw kozijnen, liggende delen of verbindingen aan de volgende kenmerken? 

⦁    Blaasvorming onder de verflaag en onthechting daarvan;

⦁    Barsten in de verflaag;

⦁    Lokale holten en indeukingen in de lengterichting van het hout;

⦁    Bruine of zwarte verkleuring van het ongeverfde hout;

⦁    Het loslaten van delen van het hout.

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Onze deskundigen zullen na een grondige inspectie rot hout weghalen en vervangen, of vakkundig het rotte hout uitfrezen. Op zoek naar advies van een expert in houtrot reparatie en preventie? Stuur ons een berichtje, of vraag de offerte aan.  

Direct een expert spreken    

Woont u in Voorburg of Den Haag en omgeving en wilt u advies over schilder- of stucwerk? Bel ons dan op telefoonnummer 0645025484 ( ) of 0655838285 ( ). Tevens kunt u ons e-mailen of het contactformulier op onze website invullen.