Reviews


Erg vriendelijke mensen, erg netjes en secuur en ruimen aan het eind van de dag hun rommel netjes op.

Charlotte van de Rijt Avatar Charlotte van de Rijt
april 23, 2022

Marián Šinglár Avatar Marián Šinglár
juni 23, 2021

Top

Marcela Narsanska Avatar Marcela Narsanska
juni 23, 2020


Vriendelijkheid, oog voor detail en een super resultaat.

Suzanne D Avatar Suzanne D
juni 23, 2020

Dhr. Geerligs

Rated 4 out of 5
januari 9, 2022

“Marton heeft bij ons wederom heel mooi werk afgeleverd! Drie jaar geleden hebben we naar grote tevredenheid de binnenkant van het huis (muren, raamkozijnen) laten schilderen. Recent zijn onder meer zijn de binnendeuren en -kozijnen in een nieuwe lak gezet. De schilders werken heel hard en leveren echte kwaliteit tegen een realistische prijs. Vloer, trap etc. zijn netjes afgedekt tijdens de werkzaamheden.”

Dhr. Geerligs

Arno Groeneveld

Rated 4 out of 5
november 19, 2021

“Marton heeft voor ons de hele zolder verbouwd van een rommelkamer naar een goed geisoleerde zolderkamer voor onze zoon van 7 jaar met mooi afgewerkte opbergruimtes die perfect bij de kamer passen. Wanden zijn gestucd en geverfd, gas en waterleidingen omgelegd en electriciteit op nieuwe plekken aangelegd. Onze zoon (en zijn ouders uiteraard ook) zijn supertrots op zijn stoere kamer!”

Arno Groeneveld

Martin van Akelijen

Rated 4 out of 5
september 29, 2021

“Marton heeft onze 2 onder 1 kap woning in Bergschenhoek geverfd en gerepareerd. Veel houtwerk reparatie en vervanging van delen. Zij hebben dit zeer tot onze tevredenheid uitgevoerd. Wij zijn tevreden over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en zij hebben zich keurig aan de gemaakte afspraken gehouden. Wij kunnen Marton dan ook van harte aan een ieder aanbevelen.”

Anoniem

Nico de Visser

Rated 5 out of 5
september 6, 2021

“De firma Marton Schildersbedrijf heeft voor ons herstelwerk uitgevoerd aan de wanden en binnendeuren geverfd. Zij hebben dit met de uiterste nauwkeurigheid uitgevoerd en wij zijn dan ook zeer tevreden. Het bedrijf en zijn medewerkers zijn altijd bezig met het verbeteren van hun kwaliteit en houden zich aan de afgemaakte afspraken. Zij zijn absoluut aanbevelenswaardig.”

Nico de Visser

Daphne Janssen

Rated 5 out of 5
juli 10, 2021

“Mijn woonkamer ziet er weer fris en stralend uit na de schilderbeurt door de schilders van Marton. De schilders werken hard, denken mee en ze werken netjes. Ik ben zeer tevreden over het schitterende resultaat en kan hun aan iedereen aanbevelen.”

Daphne Janssen

Ook een review voor ons achterlaten?