Stucbedrijf Zoetermeer

Heeft u verhuisplannen, of bent u van plan om uw huis te gaan renoveren in de regio van Bleiswijk en Zoetermeer?  Dan moet u bij Marton Schilder- en Stucwerk uit Bleiswijk zijn. Met een combinatie van professionaliteit en expertise leveren wij altijd hoogwaardig kluswerk.

Muurwerk

Wilt u uw muur vol scheuren en barsten een mooiere afwerking geven? Wilt u een gladde afwerking van uw vlakke muren? Marton Schilder en Stucwerk is niet alleen gespecialiseerd in het afleveren van mooi schilderwerk, maar ook in raap-, pleister- en spuitwerk. Onze experts kunnen zich door een flexibele instelling gemakkelijk aanpassen aan al uw wensen. Daarnaast geven ze vrijblijvend gepersonaliseerd deskundig advies. Voor meer informatie over het aanbrengen van glasweefsel- en glasvliesbelang neem contact met ons op.

Houtrot reparatie en preventie

Naast ons stuc- en schilderwerk, staan wij ook klaar voor het helpen bij houtrot. Houtrot ontstaat door onvakkundig schilderwerk of door slecht onderhoud. Om houtrot het voorkomen, herkennen en behandelen is vakwerk vereist, wat wij u 100% kunnen bieden! U kunt houtrot herkennen aan de volgende kenmerken:

⦁    Blaasvorming onder de verflaag en onthechting daarvan;

⦁    Barsten in de verflaag;

⦁    Lokale holten en indeukingen in de lengterichting van het hout;

⦁    Bruine of zwarte verkleuring van het ongeverfde hout;

⦁    Het loslaten van delen van het hout.
Bent u opzoek naar advies van een expert in houtrot preventie of denkt u last te hebben van houtrot? Neem dan contact met ons op of vraag de offerte aan. Investeren in Marton Schilder en Stucwerk, is investeren in de toekomst van uw woning.

Direct een expert spreken

Woont u in Bleiswijk of Zoetermeer en wilt u advies over schilder- of stucwerk? Bel ons dan op telefoonnummer 0645025484 ( ) of 0655838285 ( ). Tevens kunt u ons e-mailen of het contactformulier op onze website invullen.