Schildersbedrijf Gouda

Op zoek naar een vakkundig schilder- en stucwerkbedrijf met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding in regio Gouda? Dan is Marton Schilder- en Stucwerk Bleiswijk de juiste keuze voor u! Bij ons staat niet alleen het afleveren van hoogwaardig werk centraal, maar ook persoonlijk contact. Zo komen we samen tot een mooi resultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees op onze site de testimonials van tevreden klanten, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Schilderwerk

Marton Schilder- en Stucwerk is onder andere gespecialiseerd in binnen- én buitenschilderwerk. Het schilderen wanden, plafonds, ramen, deuren en kozijn: alles doen wij met zorg en precisie. Bij onze schilderklussen wordt alléén met hoogwaardige producten gewerkt, die garant staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij kennen namelijk het belang van goed en gedegen schilderwerk. Het eindresultaat bepaalt niet alleen het uiterlijk van uw woning, maar vooral het behoud van uw huis. Wij gaan altijd professioneel te werk en geven graag gepersonaliseerde adviezen. Als u Marton schilders inhuurt, werkt u met één vast contactpersoon, om de communicatie voor duidelijk en makkelijk te houden. Onze vakmannen zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart, ruimen na elke werkdag de spullen netjes op en passen zich door een flexibele instelling gemakkelijk aan al uw wensen aan.

Houtrot Reparatie en Preventie

Naast het afleveren van mooi schilderwerk, helpen we u ook bij houtrot reparatie én preventie. Slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is hier vaak de oorzaak van. Het belang van kwalitatief schilderwerk is dus groot. Onze experts zullen na een grondige inspectie rot hout weghalen en vervangen bij reparatie, of het rotter hout vakkundig uitfrezen. Preventie van houtrot is bij ons gegarandeerd door onder andere de zorgvuldigheid van onze vakbekwame medewerkers en het gebruik van de beste producten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, of bel voor direct advies. 

VVE beheer

Marton Schilder en Stucwerk heeft naast de velen klussen voor particuliere klanten ook dikwijls schilder- en onderhoudsklussen voor verscheidene VVE’s. Ons werk doen wij met precisie en grote zorg, dat ziet u gegarandeerd wanneer wij de werkzaamheden uitvoeren en uiteindelijk bij de oplevering. Zo garanderen wij 100% kwalitatief kluswerk met een uitgebreide persoonlijke service, iets wat wij belangrijker vinden dan het bieden van de laagste prijs. Investeren in Marton schilder- en onderhoudswerk is investeren in de toekomst van uw woning en pand. 

Direct een expert spreken    

Woont u in Gouda of Waddinxveen en wilt u advies over schilder- of stucwerk? Bel ons dan op telefoonnummer 0645025484 ( ) of 0655838285 ( ). Tevens kunt u ons e-mailen of het contactformulier op onze website invullen.