Houtrot Reparatie

Houtrot Reparatie en Preventie

Problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning ontstaan meestal door inwatering waardoor het onderliggende hout aangetast wordt Slecht onderhoud of onvakkundig en dikwijls te laat uitgevoerd schilderwerk is hiervan de oorzaak. In sommige gevallen kan het zijn dat het onderliggende hout zo is aangetast dat reparatie of zelfs vervanging van het hout noodzakelijk is. Het herkennen, voorkomen en behandelen ervan vereist het nodige vakwerk. Aantasting van het hout is meestal te herkennen aan blaasvorming, verkleuring en het loslaten van de verf.

Wij zijn gespecialiseerd in het herkennen en repareren van aangetaste en verrotte delen van het hout. Ten eerste is het natuurlijk zaak om het zover niet te laten komen en te zorgen voor een goed regulier onderhoud. Met goed regulier onderhoud bedoelen wij minimaal om de 3 tot 5 jaar inspectie en herstellen van de zwakke plekken in de verf. Hiermee kunt u grote reparaties voorkomen en daardoor bespaart u uiteindelijk op de kosten. Wist u dat wij naast vakkundige schilders over eigen timmerlui beschikken welke vrijwel iedere reparatie vakkundig en in eigen beheer uitvoeren? Hiermee onderscheiden wij ons van andere schildersbedrijven. Schilderen en herstellen of vervangen in 1 hand zonder tussenkomst van derden!

* Reparatie houtrot met Sigma Flexidur Repair
* Speciaal opgeleide medewerkers in het herstellen van houtrot
* Eigen timmerlui indien reparatie niet meer mogelijk is.
* Complete of gedeeltelijke vervanging van houten delen.
* Vervanging van glas en aanpassing kozijn indien nodig.

Bergschenhoek, Struisvaren

Bergschenhoek, Struisvaren

De bewoners van deze appartementen in Bergschenhoek zijn erg tevreden met de keuze voor Marton Schilder om de buitenzijde van het gebouw te schilderen. Marton Schilder heeft de werkzaamheden uitgevoerd op een manier waarop de overlast voor de bewoners minimaal was.
Het prachtige resultaat werd mede bereikt door de gebruikte materialen van Sigma uit de Allure S2U lijn.

Bergschenhoek, De Willgen

Bergschenhoek, De Willgen

Aan de Wilgen in Bergschenhoek hebben de mannen van Marton Schilder met uiterste nauwkeurigheid de kozijnen gerepareerd en waar nodig ook vervangen. De reparatie met epoxy is een professionele klus waarvoor Marton Schilder een aparte opleiding heeft gevolgd. De conditie van het hout van sommige kozijnen was zo slecht dat op sommige plekken het hout van het kozijn tot aan de binnenkant moest worden weggehaald. Deze stukken kozijn worden opgevuld met hardhout en epoxy. Tevens heeft Marton Schilder 2 ramen compleet vervangen inclusief raamhout.

Hoefweg, Bleiswijk

Hoefweg, Bleiswijk

Altijd een oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen !

Een lastig bereikbare zijgevel van een dijkwoning in Bleiswijk moet worden geverfd. Door de schuin aflopende zijtuin, de hoogte van 15m1 en omdat er geen mogelijkheid is om ankers te gebruiken in de gevel hebben wij een speciale hoogwerker geregeld. In een week tijd hebben wij de kozijnen deels vervangen of gerepareerd plus de kozijnen en gevel 2x geschilderd.

Capelle aan Den IJssel, Stagfok

Capelle aan Den IJssel, Stagfok

In de mooie wijk “Het Zandrak ” in Capelle ad IJssel realiseerde Marton Schildersbedrijf buitenschilderwerk en renovatie aan ons vrijstaande huis.
Eerst werd begonnen met het schoonmaken van de dakpannen op de 2e etage via de stijger die naast ons huis is opgebouwd.

Rotterdam, Kralingen

Rotterdam, Kralingen

Marton schildersbedrijf verzorgde het buitenschilderwerk aan ons 3 verdiepingen herenhuis in Kralingen.

Bleiswijk, Stellingmolen

Bleiswijk, Stellingmolen

Bij dit project hebben we alle houten delen aan de buitenkant van het huis geverfd, inclusief ramen en daklijsten.

Zoals te zien is op de foto’s waren enkele raamlijsten in slechte conditie en moesten opgeknapt worden. Een raam moest zelfs vervangen worden door een nieuw raam dat vervolgens drie keer geverfd is (grondverf en lak).

Bleiswijk, Beukenlaan

Bleiswijk, Beukenlaan

Bij dit project hebben we de binnenmuren en de raamlijsten aan de buitenkant op de eerste verdieping geverfd. We hebben de zijkanten van de dakkapel vervangen evenals beschadigde delen van de raamlijsten.